Designovation

Designovation er en dansk virksomhed, som sælger designer møbler og belysning til både private og erhverv. Dette har de gjort siden 2004, så de har god erfaring på markedet.

Designovation sælger mange af deres produkter igennem deres webshop. Derudover har de mange af deres produkter udstillet på deres showroom på 300 kvm i den gamle historiske godsterminal på Østerbro. Selve administrationen holder til i Klampenborg, hvor der sidder medarbejdere klar til at hjælpe dig uanset hvad du har spørgsmål til.

Designovation har et bredt sortiment på både stole, sofaer, lamper, borde og en masse andet både til private og erhverv. De har blandt andet en stor del af dansk design. Generelt fører Designovation de mest kendte designer brands. Ved møbler og belysning har de et stort udvalg af mærker såsom Menu, Gubi og Tom Dixon. De udvælger altid, hvilke brands de vil føre med henblik på at følge kundernes ønsker og tidens udvikling i forhold til mode. Det gør de netop for, at kunderne ser dem som den foretrukne forhandler af designer møbler til hjemmet eller kontoret.

Hos Designovation har de valgt af udvide returretten. Man har altid 14 dages returret, når man bestiller varer på en webshop online. Hos Designovation har de valgt af udvide denne, så man hos dem har en returret på 30 dage i stedet for 14. Derudover er de e-mærkede, hvilket betyder at det er sikkert at bestille varer fra Designovation. Som forbruger får man nemlig sikring op til 10.000 kroner, når en webshop er e-mærket. E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Derfor kan man som forbruger få en række fordele, når man køber hos en webshop, som er e-mærket.

Hvis du er interesseret i Designovation som virksomhed eller gerne vil se hvilke varer de fører, så kan du se mere her.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s