Kondomland

Som navnet antyder det, er Kondomland stedet hvor du kan finde alt inden for kondomer. Sex er helt naturligt og er en del af livet for langt de fleste af os. At købe kondomer er også helt naturligt, alligevel kan der være nogen, er synes at det er lidt pinligt. Det kan også være, at man skal have fat i noget, som man ikke synes at alle og enhver skal blande sig i. Det kan være at man skal have noget glidecreme, bedøvende kondomer eller noget helt tredje.

Uanset hvad, så kan du helt anonymt handle på kondomland, hvor du kan finde absolut alt hvad hjertet og ikke mindst lysten måtte begære. Så det kan godt være at du bliver fristet til at prøve noget lidt frækt eller pikant, når du alligevel har indkøbskurven åben. Når du bestiller på kondomland får du hurtig og diskret levering, og bestiller du inden kl 16.30 sendes din bestilling sammen dag. Bestiller du for mere end 300 kroner, er leveringen ovenikøbet en del af prisen.

Du skal ikke tænke på, at alle nu kan se, hvad du har bestilt. Din bestilling kommer nemlig både diskret og anonymt, så du slipper for skæve og kække blikke fra postbuddet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s