Stage Advokatfirma

Hvis man følger en lille smule med i kriminalsager, så er man uden tvivl også stødt på navnet Mette Grith Stage. Den danmarksberømte forsvarsadvokat er nemlig blandt de absolut mest fremtrædende og profilerede her i landet. Hun har været forsvarer i en lang række sager, der af den ene eller anden grund har haft stor offentlig bevågenhed.

Sammen med sit firma, Stage Advokatfirma har hun bistået i en lang række sager omkring bandekriminalitet, rockere og er også især kendt fra Kundby sagen. Hun er også blandt dem medierne ofte henvender sig til, når de gerne vil have nogle genereller udtalelser. Hun har også medvirket i TV2 serien “Et Stærkt Forsvar”, hvilket var med til at slå hendes navn fast i medierne.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s