Bernt Nielsen

Bernt Nielsen er en dansk virksomhed der opfører arkitekttegnede typehuse. Virksomheden er stiftet af Bernt Nielsen, sammen med sønnerne Ulrik og Søren, efter at have været en af de mest erfarne bygherrer i mange årtier. Nogle af de grundideer der er bag virksomheden er at kvalitet og et fremtidssikret byggeri samt et personligt engagement altid skal være i  højsædet.

I dag er det sønnerne Ulrik og Søren der driver virksomheden, men det er naturligvis stadig ud fra de gode gamle værdier og stolte byggetraditioner, som Bernt Nielsen har været garant for i langt over 40 år.

De opfører en lang række forskellige typer af huse. Udover de mere traditionelle klassiske typehuse, opfører Bernt Nielsen også H-huse, længehuse, vognporte og som noget nyt, er de også begyndt at opføre rækkehuse.

Du kan læse meget mere om de huse, de opfører på Bernt-Nielsen.dk

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s