Africatours.dk

Det er nok de færreste der ikke på et eller andet tidspunkt har drømt om at komme på safari og se de vildeste dyr i verden. Vi kender allesammen løver, elefanter, giraffer og zebraer fra fjernsyet og zoo. Det er de færreste af os, der har set dem i levende live i den fri natur. Africatours.dk kan gøre denne drøm til virkelighed med en af deres safari rejser til Kenya eller andre steder på det afrikanske kontinent.

Med mere end 35 års erfaring med rejser til Afrika, finder du ikke nogen bedre til at stå for din safari, uanset om du skal afsted med en familie med små børn, eller i en gruppe voksne eller måske bare dig selv. De har danske rejsevejledere, og du er trygge hænder hele vejen, hvilket er essentielt, når man bevæger sig ud på et af de helt store rejseeventyr.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s