Hvem er EazyProject?

EazyProject er en virksomhed, som laver værdiskabende projektstyringsværkøjer. De laver altså et brugervenligt projektstyringsprogram, som hjælper jer med alt lige fra projektplanlægning til timeregistrering, rapportering og fakturering. EazyProject ønsker at være den foretrukne leverandør af cloud-løsninger indenfor projektstyring, tidsregistrering og planlægning i Norden. De ønsker konstant at videreudvikle deres projekt, så det hele tiden er up to date.

Noget af det som EazyProject især er kendte for er deres timeregistreringssystem. De har nemlig gjort, så du nemt og hurtigt kan registrere tid, kørsel og udlæg. Det hele er lavet i brugervenlige skærmbilleder eller via en app til iPhone eller Android som både fungerer online og offline. Deres system gør hele tiden brug af den nyeste teknologi, som altid giver dine medarbejdere den hurtigste og bedste brugeroplevelse. Der kan være flere grunde til at benytte sig af timeregistrering i virksomheder. Det kan være for at samle et godt datagrundlag for viderefakturering og dokumentation. Det kan også bruges til flex- og fraværsstyring. Dernæst kan det bruges til udbetaling af løn. Her er der typisk en integration til jeres løn- eller finanssystem for at det fungerer bedst muligt.

EazyProjects produkter kan altså bruges i de fleste virksomheder, da deres systemer kan bruges til forskellige ting. Deres timeregistrering er især smart, så du i din virksomhed ved, hvilke områder der bliver brugt tid på. Det giver et bedre grundlag for at vurdere, hvilke områder der måske skal laves om. Hvis der bliver brugt meget tid på noget, som egentlig ikke har nogen værdi for slutkunden, så kan det være, at dette skal omprioriteres. Omvendt kan det også være, at I bruger for lidt tid der, hvor det rent faktisk skaber værdi. Der er altså næsten altid et godt grundlag for at vide, hvordan dine medarbejdere bruger deres tid. Du kan læse mere om timeregistrering her.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s