Diction

Diction er en dansk virksomhed, der oversætter alverdens tekster, udfører korrekturlæsning og tekstforfatning samt meget andet. I bund og grund er virksomheden et fuldt ud tekstbureau, der har hovedsæde i København i Danmark. Virksomheden har over 8 år på bagen, da den har eksisteret og hjulpet danske som nordeuropæiske kunder siden 2010.

Oversættelser i bl.a. nordiske sprog

Diction har specialiseret sig i at oversætte til og fra de nordiske sprog. Det betyder, at du får en fejlfri tekst retur hver eneste gang, du bestiller Diction til at udføre arbejdet. Bureauet har nogle af de dygtigste branchefolk siddende på deres kontor, hvilket gør, at du er i fuldstændig sikre hænder. Der er ingen grund til at være nervøs for, at du får en halvt udført opgave retur med korrektur- eller stavefejl, da virksomheden udelukkende benytter sig af modermålsoversættere. Du undgår derfor fordanskede tekster.
Hvis det forholdt sig anderledes, kunne du lige så vel selv oversætte dine tekster ved hjælp af Google Translate. Når du betaler for et professionelt stykke arbejde, så får du det også hos Diction – hver gang.

Privat og erhverv

Har du en personlig blog eller en eksamensopgave, der mangler korrektur, så kan du også sagtens få læst dine tekster igennem hos Diction. Det kan nogle gange være uoverskueligt selv at klare, når man har hovedet begravet i sine opgaver eller tekster. Benyt derfor en ekstern ekspert til at gennemgå dine tekstproduktioner, så undgår du dumme slåfejl i dine slutresultater.
Dermed ikke sagt at Diction udelukkende hjælper private med deres tekstproduktioner. Langt størstedelen af kunderne er erhvervskunder, så du kan uden betænkninger booke bureauet som din partner i det skrevne sprogs verden.

Online på hjemmesiden kan du se hele rækken af mulige sprog, virksomheden oversætter. Husk at du er i trygge hænder, når vælger Diction til at udføre dine tekstopgaver.
Besøg virksomheder her og se hvad de kan tilbyde og gøre for dig.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s