Tip Top Trafik

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

At tage et kørekort er en vigtig del af manges liv. Det er med teorien og den praktiske undervisning her, at fremtidens billister bliver formet, det er derfor selvsagt vigtigt for vores sikkerhed i trafikken at disse bliver undervist på en god måde. Tip Top Trafik er en af landets største køreskoler med otte afdelinger fordelt på syv i hovedstadsområdet og en enkelt afdeling i Århus.

På køreskolerne er der store krav til kørelærerne, og det er kun de bedste der bliver ansat, hvilket er elevernes sikkerhed for at de får den bedst mulige undervisning, og bliver klar til at begive sig ud i trafikken.

Top Top Trafik tilbyder teoriundervisning på valgfri steder af deres afdelinger, hvilket gør det meget fleksibelt for eleverne at tilrettelægge deres teori. Som en af de få skoler i landet tilbyder Tip Top Trafik også et såkaldt formel 1 kørekort, hvor man på blot to uger kan blive klar til køreprøve.

 

Fakta:

Virksomhedsnavn: Tip Top Trafik

Adresse: Hostrupsvej 6, 1950 Frederiksberg C

Kerneområder: Køreskole

Udvalgte produkter: Formel 1 kørekort, kørekort til bil

Hjemmeside: http://www.tiptoptrafik.dk

Advertisement