Mobil.nu

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Mobil.nu er nm nyhedshjemmeside med alt inden for nyheder og tests af mobiltelefoner, tablets og meget andet. Det er en af landets absolut førende sites på området, og det er her man går hen, hvis man vil have alt det nyeste inden for tech verdenen. Hvis du er i tvivl om du skal investere i den nye Samsung eller det måske skal være den nye iPhone, så er det her du finder omfattede tests af alle de nyeste modeller på markedet.

Mobil.nu er en del af Mobilselskabet Aps der også blandt andet står bag de populære prissammenligningssider Telepristjek og Teleprisguide, hvor man kan finde de bedste priser på abonnementer hos forskellige teleselskaber, så man selv slipper for at gå på den helt store jagt for at finde den bedste pris.

Udover den omfattende og omfangsrige hjemmeside, har Mobil.nu også en Youtube kanal, hvor man kan finde anmeldelse af nyeste telefoner, i stil med denne du kan se herunder.

 

Fakta:

Virksomhedsnavn: Mobil.nu

Adresse: Krudtmøllegårds Allé 12300 København S

Kerneområder: Information og nyheder om mobiltelefoni

Udvalgte produkter: Priser og anmeldelser af mobiltelefoner og tablets

Hjemmeside: http://www.mobil.nu

Advertisement