IA Sprog

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

IA Sprog der tidligere gik under navnet Indvandrenes Aftenskole er Danmarks førende og største sprogcenter, og ligger på Vibevej i det nordvestlige København, men tilbyder danskundervisning flere forskellige steder, blandt andet på universitet og på diverse arbejdspladser.

Der tilbydes en række forskellige undervisningstilbud, hvor de to største er “dansk for begyndere” og “dansk for fortsættere”, der er lige præcis hvad navnet antyder, nemlig et kursus for alle der skal i gang med at lære dansk fra bunden og så for personer der allerede har gennemført et sådan kursus, og er klar til at tage undervisningen en skridt videre.

Udover disse to almindelige kurser der foregår på skolen, tilbyder IA Sprog også undervisning på uddannelsessteder og arbejdspladser, så det passer bedre ind i kursisternes hverdag, og endelig tilbydes også undervisning i at lære at læse og skrive dansk såvel som matematik og regning.

Fakta:

Virksomhedsnavn: IA Sprog

Adresse: Vibevej 9-11, 2400 København NV

Kerneområder: Dansk undervisning

Udvalgte produkter: dansk for begyndere, dansk for fortsættere

Hjemmeside: www.iasprog.dk

Advertisement