Hindsgavl

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Hindsgavl Slot der er beliggende på det smukke Hindsgavl, der ligger ved Middelfart på Fyn. Hindsgavl Slot tilbyder at åbne dørene for en længere række af forskellige arrangementer. Udover at at stedet henvender sig til private der gerne vil besøge den dejlige restaurant, eller gerne vil på et romantisk weekendophold, så henvender Hindsgavl sig også til virksomheder.

Det er nemlig muligt at afholde en lang række af forskellige arrangementer som kurser og konferencer på stedet. Hvis man som virksomhed gerne vil gøre lidt ekstra ud af rammerne omkring deres begivenhed, om det så er for ansatte eller det er for kunder eller samarbejdspartnere, så er Hindsgavl Slot en meget oplagt lokation.

Der afholdes også julefrokoster på stedet, hvor firmaer kan sende deres ansatte med til, hvis de skal have en julefrokost, der er lidt udover det sædvanlige, hvor det også er muligt at tilkøbe overnatning, hvis der skal kræses lidt ekstra for dem.

Virksomhedsnavn: Hindsgavl Slot

Adresse: Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Kerneområder: Weekophold, konferencer, mødelokale

Udvalgte produkter: kursus sted 

Hjemmeside: http://www.hindsgavl.dk

Advertisement