Gulvkanonen.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Hvis man køber en lejlighed eller et hus, hvor der har boet nogen i mange år, er der en god sandsynlighed for at gulvene skal slibes eller afhøvles ved indflytning, da det ofte bliver meget tydeligt hvor der har stået sofaer eller været tæpper på gulvet. Det kan naturligvis også være, at det bare er blevet tid til at jeres gulv skal have nyt liv. Her kommer gulvkanonen ind i billdet. Med base i Ballerup tilbyder virksomheden gulvslibning og gulvafhøvling i hele hovedstadsområdet og på Nordsjælland.

Det kan godt være, at dine gulve ikke har behov for at blive slebet eller afhøvlet, men at de kan få et helt nyt liv med oliebehandling eller lignende. Som eksperter på området, kan Gulvkanonen vejlede kunderne i, hvad der er den bedste løsning for lige netop dem. På hjemmesiden kan man finde lidt inspiration ved at se før og efter billeder i forbindelse med behandlinger af gulve.

 

Fakta:

Virksomhedsnavn: Gulvkanonen

Adresse: Hedeparken 7, 2750 Ballerup

Kerneområder: Rejser af alle former

Udvalgte produkter: Gulvafslibning, gulvafhøvling

Hjemmeside: http://www.gulvkanonen.dk

 

Advertisement