Essentialfoods.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Der mangler ikke producenter af hunde og kattemad, og alene i Danmark findes der flere end man kan tælle på hænderne. Der er stor forskel på kvaliteten af det mad, der bliver produceret, hvilket generelt skal findes i de ingredienser der puttes i manden.

Hos den danske producent Essential Food, sætter de en stor ære i, kun at at putte de bedste ingredienser i maden til vores firbenet venner. På deres hjemmeside kan man sågar kun ind og læse om hver enkelt ingrediens, hvis man gerne vil vide, hvad ens kat eller hund bliver fodret med.

På deres hjemmeside kan man desuden læse en længere guide om, hvad en hunds mad bør indeholde, for at give den alle de næringsstoffer den har brug for, for at have det så godt som muligt.

Essential Foods er stiftet af Christian Degner-Elsner, der i sin tid stod bag mærket Oliver’s Petfood, der efter et par år efter at have afhændet sit tidligere firma, ikke kunne holde sig væk fra branchen og derfor grundlagde Essential Foods, der allerede nu er en stor succes blandt professionelle hundeopdrættere.

 

Fakta

Virksomhedsnavn: Essentialfoods.dk

Adresse: Esplanaden 5, 3. Sal, 1263 København K

Kerneområder: Salg af hundefoder til opdrættere

Udvalgte produkter: hundefoder, kattefoder

Hjemmeside: http://www.essentialfoods.dk

Advertisement