Børn i Balance

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Børn i Balance sælger alt inden for motorisk legetøj, og netop balance er ikke blot navnet på virksomheden, det er også selve konceptet for butikken og de ting de sælge. Balance skal ikke kun forståes som balanceevne, men også at være fysisk i balance, psykisk i balance og generel balance. I den omfattende webshop finder man et stort udvalg af motorisk legetøj primært til mindre børn. Hos Børn i Balance vil de være den foretrukne partner for både familier og institutioner, når det kommer til motorisk legetøj. Produkterne er nøje udvalgt, og mange kommer fra Tyskland, hvor der er en rivende udvikling indenfor området.

Et af kerneprodukterne er løbecykler, der styrker motorikken hos små børn og lærer dem en masse om balance og motorik inden de skal over på en rigtig cykel. Det der gør shoppen til noget specielt er i følge ejeren Jette Hjortshøj, at de tilbyder produkter, som man ikke finder i de store kæder, og derfor har mange unikke ting.

Fakta:

Virksomhedsnavn: Børn i Balance

Adresse: Telegrafvej 5, st. 2750 Ballerup

Kerneområder: motorisk legetøj til børn

Udvalgte produkter: løbecykler, motorisk legetøj, kreativt legetøj

Hjemmeside: www.boernibalance.dk

 

 

Advertisement