Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på standard software-løsninger, der udvikles og implementerer til en række forskellige brancher. De har særlige kompetencer og standard ERP-løsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis.

I tæt samarbejde med deres kunder har de samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Denne viden har resulteret i en tværgående rådgivningsfunktion, som kan rådgive kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast. Elbek & Vejrups rådgivning bygger på et samlet enterprisekoncept, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder og dermed øge deres konkurrenceevne.

Elbek & Vejrup tilbyder et hav af løsninger, herunder

Rådgivning

Produkter

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s