Hotel Kirstine

Hotel Kirstine der ligger lige i hjertet af den sydsjællanske by Næstved nær Susåens udløb. Næstved er Sjællands 5. største og Danmarks 15. største by med lidt over 40.000 indbyggere. Byen byder på masser af seværdigheder, og ligger med sin placeringen tæt på vandet godt i forhold til børnefamilier der gerne vil til stranden om sommeren.

Hote Kirstines historie går helt tilbage til 1745, hvor hotellet blev bygget og første gang bød gæster inden for. Du kan sagtens mærke historien, når du træder indenfor, men hotellet er naturligvis blevet moderniseret og opdateret løbende, men hele tiden med stor respekt for historien.

I dag er Hotel Kirstine udover at være et hotel, også et eftertragtet sted for virksomheder at holde konferencer og møder. De råder over seks kursuslokaler og kan bruges til møder og konference med mellem 2 og 150 deltagere, og passer derfor til langt de fleste behov.

Men er man ikke en virksomhed, er der også god grund til at besøge Hotel Kirstine. Det er nemlig også et dejligt sted til en lille romantisk get away, til en weekendophold hvor du kan se nærmere på hvad Næstved har at byde på. Hvis du er til golf tilbyder Hotel Kirstine også golfophold, da de samarbejde med intet mindre end fire sydsjællandske golfklubber. Der er flere pakker at vælge imellem hvor nogle er inklusiv middage udover greenfee naturligvis.

Uanset om du kommer som familie, som virksomhed, som golfspiller eller som kærestepar, er der med andre ord god til til at checke ind på Hotel Kirstine og opleve et at landets få 4-stjernet privatejede hoteller.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s