DISCnordic

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

DISCnordic er en konsulentvirksomhed, som leverer og udvikler løsninger inden for HR til konsulenter og virksomheder. Virksomheden tilbyder de bedste værktøjer i rekrutteringsprocessen, som kan hjælpe virksomheder til at opnå en sundere og bedre udvikling. DISCnordic har fokus på at give virksomheder en højere vækst igennem bedre trivsel på arbejdspladsen.

En af de værktøjer som DISCnordic tilbyder, er værktøjet ”Everything DiSC”. Hvor virksomheden tilbyder Disc-certificering, så virksomheder kan få en bedre forståelse af de mennesker, som arbejder i virksomheden. Værktøjet er et personprofilværktøj, der har fokus på områderne: ledelse, forhandling, samarbejde, kommunikation og meget mere. Det er et eftertragtet værktøj, hvor de menneskelige relationer er i højsædet.

DISCnordic har stor erfaring inden for områder som HR og menneskelige relationer, og de ser det som en æressag at hjælpe virksomheder bedst muligt. Virksomheden består af kompetente medarbejdere, som har flere års erfaring inden for området.

Ønsker I nærmere information omkring hvilke områder, DISCnordic kan hjælpe jeres virksomhed på. Kan I kontakte virksomheden på Tlf.: + 45 3131 1616. Eller I kan besøge deres hjemmeside, hvor de forskellige værktøjer bliver uddybet nærmere.

 

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s