Grunk Event

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Grunk Event er eventbureau som er baseret i København men afholder en lang række firmafester på både på Fyn, Jylland og flere steder på Sjælland. En firmafest er ikke bare en fest, der bør være er glemt efter et par dage. Det bør være en begivenhed, der er en god oplevelse som medarbejderne husker på i lang tid.

Grunk Event er en meget seriøs partner når det kommer til at arrangere firmafester, og deres 3 nøgleord er: Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet. En firmafest er nemlig en begivenhed, der i mange virksomheder er noget, der bliver snakket om i lang tid både før og efter. Derfor er det også meget vigtigt, at deltagerne har en god oplevelse med festen.

Når der er tale om firmajulefrokoster ved Grunk Event er der intet der er overladt til tilfældighederne, og alt fra de unikke lokationer, som Hindsgavl Slot på fyn eller Radisson Blu hotellerne, til manden og underholdningen er planlagt ned til mindste detalje.

Alle deltagere får med garanti bedste oplevelse og har det sjovt til festerne. Julefrokosterne som Grunk Event afholder er ofte noget som virksomhederne kan være stolte af at sende deres ansatte til.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s